Edith Crona

Mine ben er fuldstændig smertefrie, og jeg har fået et nyt liv

Mine ben styrede mit liv.
Efter 20 år som buschauffør gik jeg på efterløn.
Jeg kunne ikke rigtig nyde min nye frihed på grund af store smerter i mine ben, og det var især om natten det var slemt. Vågnede med krampe og uro i benene, ja det var virkelig slemt. Når jeg skulle gå på trapper, var det også galt, så det var mine ben, der styrede mit liv.
En dag fortalte min søde veninde mig, at hun havde læst noget på nettet om Elektromagnetisk Behandling også kaldet Actera- Behandling. På det tidspunkt var jeg villig til at prøve alt. Jeg startede på behandling i Hjallese hos sygeplejerske Suzanne Henriksen.
Efter 6 uger mærkede jeg en betydelig forbedring i mine ben. Efter 8 uger var jeg fuldstændig smertefri og kunne sove uden at vågne med smerter. Jeg går på trapper, løber og kan hoppe og springe uden smerter.
Nu har jeg selv taget kontrollen over mit liv, og det er ikke længere mine ben, der bestemmer.
Mine ben er fuldstændig smertefrie, og jeg har fået et nyt liv.
Hurra for Actera og Suzanne Henriksen.

Med venlig hilsen
Edith Krona
Odense d. 4.1.18.

Se flere udtalelser om kompressionsstrømper