Jeppe

Et vanskeligt klaverstykke af Chopin ødelagde Jeppes Hænder.

Jeg fik en overbelastning i min håndrod/tommelfingermuskel pga. mange timers klaverspil. Mine symptomer var stikkende smerter i tommelfinger og håndrods, tab af styrke i håndled og tommelfinger, pegefinger og langefinger, og en fornemmelse af spændthed, som om tommelfingersiden og lillefingersiden af hånden trak sig mod hinanden. Efter ca. halvanden uge med begrænset forbedring opsøgte jeg Suzanne, da jeg tidligere havde oplevet positive resultater med laserbehandling af lignende skader. I løbet af ca 2 uger fik jeg i alt 11 behandlinger med Suzannes Gigalaser. Under selve behandlingen kunne jeg mærke at lyset på en måde “aktiverede” det overbelastede område. Allerede efter en lille uge kunne jeg mærke en forbedring. Jeg gik fra omgående smerter og irritation i hånden til, at jeg kunne spille meget forsigtigt i ca 30 min én gang om dagen. Efter ca en uge kunne jeg spille to gange 30 minutter – adskildt af en flere timers lang pause. Efter behandlingens ophør fortsatte kroppens heling af min hånd, og efter ca en måned fra behandlingens start kunne jeg spille omkring 2 timer, og nu ca halvanden måned efter første behandling er jeg praktisk talt symptomfri, og kan øve fuldstændigt uhindret som normalt, hvilket vil sige 5-6 timer om dagen. Alt i alt har det været en rigtig positiv oplevelse, og jeg ville klart anbefale enhver med overbelastning af sener/muskler at opsøge Suzanne og få behandling med Gigalaseren.

Se flere laser behandling udtalelser