Behandlinger

Actera Klinikken tilbyder Actera- og Tensbehandling. Acterabehandling er smertefri og giver for de fleste en umiddelbar følelse af afslapning og velvære. Tens behandling gives som supplement til vores øvrige behandlinger.

Mere om actera


Du kan bestille tid til kredsløbsmåling alene, men den udføres altid i forbindelse med Actera-behandling. Inden kredsløbsmålingen hviler du i 10 min., så blodtrykket når at stabilisere sig. Kredsløbsmålingen er den samme, som anbefales af førende læger.

Mere om kredsløbsmåling


Actera Klinikken tilbyder behandling med den nyeste teknologi inden for laserbehandling. Jeg har en Gigalaser samt to forskellige håndholdte powerlasere. Laserbehandling bruges til akutte skader- sports- og overbelastnings-skader, smaertelindring og akne.

Mere om laser


D-Tox er en effektiv metode, der renser affaldsstoffer fra kroppen og rebalancerer cellerne. D-Tox gavner bl.a. allergi, eksem, psoriasis, fibromyalgi, lymfødem og migræne.

Mere om D-Tox Spa


Tens behandling er et elektronisk apparat. Sevklæbende elektroder placeres på kroppen efter behov, de giver massage ved hjælp af elektroniske pulse. Tens behandling gives som supplement til vores øvrige behandlinger.

Mere om Tens


Når du får lavet en kropsanalyse hos Actera Klinikken, scannes kroppen, og du får vigtige oplysninger såsom vægt, fedtprocent, væskeprocent, muskelmasse, basalstofskifte og bugfedt. Kropsanalyse kan fås for sig og i kombination med anden behandling.

Mere om kropsanalyse