Laser behandling

Jeg tilbyder behandling med den nyeste teknologi inden for laserbehandling. Jeg har en Gigalaser samt to forskellige håndholdte powerlasere.

Gigalaseren

Gigalaseren er verdens største terapilaser, den giver hurtig og effektiv behandling af blandt andet gigt, sportsskader og rygproblemer.
Gigalaseren er beregnet til behandling af større områder af kroppen som f.eks. ryg nakke, hofte,ben og ansigt.

Gigalaseren er ideel til behandling af rygproblemer, der skyldes muskel- og ledproblemer og eller inflammation. Laserterapien løsner op i fastlåste muskelspændinger, øger blodgennemstrømningen og giver en behagelig, afslappet fornemmelse. Laseren har især vist sig effektiv over for slidgigt og sportsskader.

Hvad er laserterapi?

Selve laserterapien er smertefri og kan i nogle tilfælde opleves som blot en svag prikken eller snurren. En laserterapi tager typisk 10-23 minutter.

  • Laserterapi er koncentreret energi til den naturlige heling.
  • Laserlys trænger dybt ind i vævet, helt ind i hver enkelt celle.
  • Cellen udnytter energien fra laserlyset og sætter gang i alle kroppens repara-tionsmekanismer.
  • Den tilførte energi accelererer helingsprocessen og styrker immunforsvaret.
  • Laserterapi understøtter således kroppens egne naturlige funktioner og får dem til at ske langt hurtigere.

Hvad laserbehandling hjælper på:
Knogleheling
Gigt
Myoser
Sportsskader
Ledproblemer
Betændelse
Tennisalbue
Løbeknæ
Bihulebetændelse
Hælspore

Akutte skader og sportsskader

Laserterapi som er totalt smertefri, accelererer den naturlige helingsproces og reducerer ophelingstiden ved de fleste skader fra uger til dage! Dette gælder bl.a. akutte skader som forstuvninger, ledbåndsskader, slag, stød og fibersprængninger.
Laserterapi er velegnet til alle former for muskel- og ledproblemer akutte såvel som kroniske.

Laserterapi er yderst velegnet til alle former for sportsskader og sportsfolk kommer hurtigt på banen igen!

Overbelastnings-skader

Ved gentagne bevægelser f. eks. i en arbejdssituation kan vævet blive overbelastet, og der opstår en inflammationstilstand. Typiske eksempler er tennisalbue, golfarm, musearm, seneskedehinde-betændelse og lign.
Laserterapi dæmper effektivt den overreaktion, som inflammation er udtryk for og virkningen heraf er hurtig normalisering af vævet samt smertelindring.

Smertelindring

Laserterapi lindrer effektivt smerter ved at stimulere dannelsen af endorphiner samtidig med, at vævets tilstand normaliseres. For eksempel forsvinder smerten ved mindre brandsår næsten øjeblikkeligt samtidig med at såret heler betydeligt hurtigere op. Her tales ikke om uger men om ganske få dage.

Hudproblemer

Laserterapi er immunstyrkende og medvirker derved til at bekæmpe betændelsestilstande. Derfor heler kroniske skinnebenssår op på få uger, akne forsvinder ved få behandlinger, ligesom eksem, psoreasis og andre hudproblemer mildnes ved få behandlinger. Et herpesudbrud som normalt tager 8-12 dage klares på 2-3 dage.

Laserterapi stimulerer dannelsen af kollagent væv, hvorfor operationssår heler langt hurtigere op med meget lidt ardannelse.

Knoglebrud

Ophelingsiden for knoglebrud kan ved daglige laserbehandlinger reduceres med op til 75% – Fra uger til dage!

For at læse mere om laser behandlingerne Actera Klinikken foretager, kan du besøge www.powermedic.dk.