Kunderne siger

Hold ud og vær stædig!

For 8 år siden fik jeg hos min læge besked på, at jeg skulle anvende kompressionsstrømper dagligt på grund af, at mine ben hævede hver dag.

Jeg ansøgte min kommune om en bevilling til kompressionsstrømper. Jeg fik bevillingen med besked på at aftale tid på et kontor. Hér fik jeg målt mine ben og udleveret to par strømper, som skulle være min størrelse. Jeg tog strømperne på om morgenen og af igen ved sengetid, som jeg var blevet instrueret i.

Allerede den første dag strammede strømperne om eftermiddagen kraftigt under mit knæ, så jeg måtte tage dem af, da jeg følte det meget ubehageligt. Jeg kontaktede sygeplejersken på kontoret, som sagde, at jeg nok bare skulle have et andet mærke eller type. Jeg tog til rådhuset og byttede strømperne til de “nye”. Det viste sig, at der med dem var præcis det samme problem, de var ikke til at holde ud. Jeg tog igen til sygeplejersken, der nu foreslog et tredie mærke, men nu havde jeg fået nok, og jeg sagde nej tak.

En bekendt gjorde mig opmærksom på, at man har ret til og mulighed for at få dette hjælpemiddel fra andre leverandører og anbefalede mig Actera Klinikken. Hér fik jeg målt mine ben igen og fik at vide, at jeg på grund af mine bens facon skulle have lavet strømperne efter mine personlige mål. Jeg kunne vælge mellem flere kvaliteter og farver. Efter ca. en uge fik jeg mine nye strømper. Det var som en befrielse at få dem på, først nu forstod jeg, hvor meget gavn sådan et par strømper kan gøre. Nu kan jeg slet ikke undvære dem!

Lige siden har Actera Klinikken leveret mine strømper, og jeg får tjekket mine mål hvert år.

Jeg kan varmt anbefale Actera Klinikkens strømper og gode professionelle service.

Gunhild Sparholt.
Skolelærer.

Marts 2018.


Tak for strømperne

Kære Suzanne.

Tak for strømperne. Min mand har prøvet dem i dag, og de passer perfekt. Der var ingen folder i huden efter en lang dag, og huden virkede fin og tør.

Meget bedre kvalitet. TAK!

Med venlig hilsen
Ida Bjørnstrøm.


Laserterapi for acne i ansigtet.

Jeg har længe været generet af acne og fået udskrevet flere af de “traditionelle” antibiotika creme, min hud har altid været meget sart og disse behandlinger var irriterende for min hud og tog aldrig rigtig fat.
Jeg fandt frem til en alternativ form for behandling via en artikel i Illustreret Videnskab nemlig laserterapi.

Jeg endte hos Impuls Klinikken og blev anbefalet et forløb på 12 behandlinger med 3 behandlinger hver uge.
Det skulle vise sig at blive rigtig godt. Hver behandling tog 23 min og var ikke spor ubehagelig. Under de 23 min kommer laseren meget tæt på hovedet, men det blev jeg hurtig vant til.

Laserlyset belastede ikke min hud, selvom jeg efter hver behandling var blevet lidt varm i hovedet. Det er en lille smule som at sole sig, jeg vil i hvert fald ikke anbefale, at man tager en tyk og varm trøje på.

Effekten af hver behandling skulle vise sig at tage lidt tid, det fungerede således, at betændelsen hævede lidt op og “forsvandt” så igen efter et par dage og blev væk. Efter de 12 behandlinger tog jeg 4 mere, eftersom der stadig var lidt betændelse ved den ene kæbe.

Jeg endte med at få 16 behandlinger i alt. Jeg stoppede for 1 ½ mdr. siden og har oplevet en større styrke i min hud, udover at bumserne er forsvundet, så er min hud mindre sart og virker mere balancerede.

Så alt i alt har jeg været rigtig glad for behandling, laseren tilføjede min hud et godt skud energi. Derudover er Suzanne’s impuls-klinik et rart og venligt sted at være, behandlinger foregik i et lukket værelse i en behagelig lænestol og Suzanne var hjælpsom og flink til at hjælpe mig igennem min sygdom.

Jeg kan varmt anbefale det hele.

Venlig hilsen
Sofus.


Et vanskeligt klaverstykke af Chopin ødelagde Jeppes Hænder.

Jeg fik en overbelastning i min håndrod/tommelfingermuskel pga. mange timers klaverspil. Mine symptomer var stikkende smerter i tommelfinger og håndrods, tab af styrke i håndled og tommelfinger, pegefinger og langefinger, og en fornemmelse af spændthed, som om tommelfingersiden og lillefingersiden af hånden trak sig mod hinanden. Efter ca. halvanden uge med begrænset forbedring opsøgte jeg Suzanne, da jeg tidligere havde oplevet positive resultater med laserbehandling af lignende skader. I løbet af ca 2 uger fik jeg i alt 11 behandlinger med Suzannes Gigalaser. Under selve behandlingen kunne jeg mærke at lyset på en måde “aktiverede” det overbelastede område. Allerede efter en lille uge kunne jeg mærke en forbedring. Jeg gik fra omgående smerter og irritation i hånden til, at jeg kunne spille meget forsigtigt i ca 30 min én gang om dagen. Efter ca en uge kunne jeg spille to gange 30 minutter – adskildt af en flere timers lang pause. Efter behandlingens ophør fortsatte kroppens heling af min hånd, og efter ca en måned fra behandlingens start kunne jeg spille omkring 2 timer, og nu ca halvanden måned efter første behandling er jeg praktisk talt symptomfri, og kan øve fuldstændigt uhindret som normalt, hvilket vil sige 5-6 timer om dagen. Alt i alt har det været en rigtig positiv oplevelse, og jeg ville klart anbefale enhver med overbelastning af sener/muskler at opsøge Suzanne og få behandling med Gigalaseren.

Jeppe.


Mine ben er fuldstændig smertefrie, og jeg har fået et nyt liv.

Mine ben styrede mit liv.
Efter 20 år som buschauffør gik jeg på efterløn.
Jeg kunne ikke rigtig nyde min nye frihed på grund af store smerter i mine ben, og det var især om natten det var slemt. Vågnede med krampe og uro i benene, ja det var virkelig slemt. Når jeg skulle gå på trapper, var det også galt, så det var mine ben, der styrede mit liv.
En dag fortalte min søde veninde mig, at hun havde læst noget på nettet om Elektromagnetisk Behandling også kaldet Actera- Behandling. På det tidspunkt var jeg villig til at prøve alt. Jeg startede på behandling i Hjallese hos sygeplejerske Suzanne Henriksen.
Efter 6 uger mærkede jeg en betydelig forbedring i mine ben. Efter 8 uger var jeg fuldstændig smertefri og kunne sove uden at vågne med smerter. Jeg går på trapper, løber og kan hoppe og springe uden smerter.
Nu har jeg selv taget kontrollen over mit liv, og det er ikke længere mine ben, der bestemmer.
Mine ben er fuldstændig smertefrie, og jeg har fået et nyt liv.
Hurra for Actera og Suzanne Henriksen.

Med venlig hilsen
Edith Krona

Odense d. 4.1.18.


Kan varmt anbefale IMPULSBEHANDLINGER.
Det er bestemt: VEJEN TIL BEDRE LIVSKVALITET.

Kære Suzanne Henriksen.

Jeg startede hos dig den 11.-08.-2015 havde lidt problemer med åreknuder på især højre ben.
Ved den allerførste behandling skete der næsten mirakler:
Efter et fald i 2011, hvor jeg pådrog mig diverse skader, var en stor gene, at mine ankler var “stive”, og jeg kunne ikke mærke hvordan, jeg “landede” på fødderne.

Da jeg efter 1. behandling gik fra klinikken, kunne jeg rulle på foden og mærke, hvordan, jeg “landede”.
Det har absolut hjulpet meget i forhold til åreknuderne og ikke mindst på en trang til søde sager, der meldte sig om aftenen.

Det jeg har fået ud af behandlingerne gør, at jeg fremover én gang om måneden vil tage en behandling for at holde alt kørende.
Kan varmt anbefale IMPULSBEHANDLINGER
Det er bestemt:
VEJEN TIL BEDRE LIVSKVALITET.

Med venlig hilsen
Sonja Andersen
Tlf. 22638748.

September 2015.


“Jeg tager Actera-behandlinger ganske enkelt fordi de medvirker til, at jeg har det godt!”
B.K. 104 år.

Jeg er født i 1911, mit helbred har altid været godt. Jeg har hus og have og har altid passet det selv. Jeg køber selv ind, og det er meget vigtigt for mig at være i stand til at lave min egen mad. Jeg anvender gode råvarer og spiser salat hver dag.

For ca. 10 år siden fik jeg af og til smerter i mine lægmuskler, mine ben føltes tunge og trætte, det stak og prikkede i dem, og det var som “at gå på puder”. Om aftenen havde jeg meget uro i benene, og jeg begyndte at have kramper i dem om morgenen. Benene begyndte også at hæve, og jeg havde næsten ingen følelse i højre ben.

Jeg så annonce i Søndagsavisen for Actera-behandlinger, og jeg bestilte en tid til kredsløbsmåling. Målingen viste, at jeg havde let nedsat tryk i det ene ben, og begge ben havde problemer med ophobning af væske.

Jeg fik intensiv behandling tolv behandlinger indenfor seks uger. Efter ti behandlinger fik jeg igen følelse i det højre ben, og efter tolv behandlinger forsvandt uroen og smerterne. Trykkene i benene var også blevet markant bedre.

Jeg har siden vedligeholdt resultatet ved at modtage Actera-behandling hver måned, med tiden har jeg fundet ud af, at det passer bedst til mig at komme hver 3. uge. Jeg har været uheldig med at falde nogle gange og fik da sår på benene, disse helede hurtigt efter nogle ekstra Actera-behandlinger, hvor jeg fik suppleret med laser-behandlinger.

Jeg tager ikke medicin, pånær lidt kinin for kramper, som kommer af og til, men aldrig så slemt som tidligere.

Jeg klarer min hverdag selv har kun hjælp til rengøring.

Trods min høje alder er min livskvalitet høj.

Bertha Keld.
April 2015.


Jeg kan på det varmeste anbefale behandlingerne.

Jeg har siden foråret 2011 modtaget behandling på Actera Klinik i Odense hos Suzanne Henriksen og har klart en positiv opfattelse af disse.

Jeg har altid lidt af uro i benene, ekstremt kolde fødder og hænder, jeg har åreknuder, der kløer og virker generende og mine ben havde/har tendens til at hæve, når jeg står og går meget. Desuden har mine ben og arme generelt altid føltes meget spændte. Jeg er tidligere blevet undersøgt af egen læge, der ikke har kunnet tilbyde andet end operation for åreknuderne, og det vil jeg helst undgå så længe som muligt-så da jeg så Suzannes annonce tænkte jeg, at der ikke kunne ske noget ved at prøve en behandling.

Jeg fik 12 behandlinger hurtigt efter hinanden, og de hjalp på den måde, at de klart forandrede et eller andet ved blodomløbet i mine ben men også i arme. Mine ben er ikke længere helt så hævede, jeg har slet ikke den uro i benene, som jeg havde før, og jeg har stort set ikke kolde fødder og slet ikke i den grad,som det var tilfældet tidligere. Mine åreknuder er der stadig, og jeg får stadug hævede ben, hvis jeg går meget, men de daglige gener er formindsket. Sidst men ikke mindst er spændtheden i ben og arme klart aftaget. Jeg har derfor valgt at fortsætte behandlingerne ca. hver 4-6 uge, og det fungerer godt for mig.

Juli 2014
Conni Ramskov
Museumsinspektør


Søg og du skal finde…..

Jeg hedder Dorthe og er 57 år og bor i Odense.
Jeg har gået til Acterabehandling hos Suzanne siden maj måned 2011.

Jeg har åreforkalkning-vindueskiggersyge i benene.
eg har indsat 2 stents i henholdsvis højre lår og bækkenpulsåren.

Behandlersystemet OUH meldte ud, at jeg var færdigbehandlet derfra trods det, at mine ben stadig syrede til, og jeg havde svært ved at gå, faktisk rigtig svært.
Søg og du skal finde….
En dag så jeg en annonce om Acterabehandling i Ugeavisen: Det skulle prøves-der var jo intet at tabe.
Jeg kontaktede Suzanne- som viste sig at være et fantastisk menneske.

Jeg oplevede gradvist, hvordan jeg fik lettere og lettere ved at gå uden at benene syrede til.
Det var en stor lettelse. Det gav mig min livskvalitet tilbage. Og sådan er det gået godt indtil foråret 2014.
I marts 2014 blev kjeg indlagt med symptomer fra hjertet. Jeg fik hjertets kranspulsårer undersøgt, og der var kun lidt forkalkning, der ikke gav anledning til indgreb.
Suzanne sagde så, at jeg ikke måtte modtage Acterabehandling de første 3 mdr.
På de par mdr. oplevede jeg igen at mine ben syrede til ved gang.
Nu i juli md. er jeg igen startet på Acterabehandling. Jeg har fået 3 behandlinger-og det hjælper.
Uden Suzanne og Actera ved jeg ikke, hvad jeg skulle have gjort.

Juli 2014.


Tænk at der findes en behandling, der både er behagelig og uden medicin-og som virker!

I min tid som lærer-38 år-har jeg altid villet gå forrest og være med til alt, hvad eleverne blev budt. Jeg har været aktiv i fodbold og badminton, og jeg har altid været meget ude i naturen.
MEN for ca. 3 år siden blev mine ben en dag så hævede, at jeg måtte bilde eleverne ind, at jeg var trådt forkert og måtte sidde med fødderne oppe!
I mit job skal jeg gå og stå hele dagen, og jeg var ved at tænke på at stoppe, da jeg læste om ACTERA…
Tænk at der findes en behandling, der både er behagelig og uden medicin-og som virker!
Nu kan jeg igen være med uden at skåne mig selv, og jeg tænker ikke mere på at stoppe på jobbet.

Martin Grauslund
Efterskolelærer 63 år.


Jeg er meget glad og taknemmelig over mit forløb.

Jeg er kvinde og født i 1949. I foråret 2013 fik jeg et sår ved anklen på højre ben. I flere måneder forsøgte jeg at få det til at hele-dog uden held, og efterhånden udviklede det sig til 3 sår. Jeg havde nogle meget smertefulde jag op gennem benet.
Via egen læge kom jeg til Veneklinikkken, Brørup-en åre skulle fjernes, ellers kunne sårene ikke heles, var vurderingen.
Jeg bad om betænkningstid, da jeg på dette tidspunkt havde læst om Actera Klinikken v. Suzanne Henriksen og havde aftalt en tid hos hende.
Her fik jeg målt tryk i begge ben og fik elektromagnetisk behandling+laser på sårene. Disse helede op meget hurtigt-på mindre end en måned var de helt væk.
Det var en fantastisk lettelse, og som tilgift har jeg fået nogle rigtig gode “bivirkninger”: Mere energi, markant større bevægelighed med alle led (har bl.a. døjet med en frossen skulder mere end 20 år-den er næsten fuldt bevægelig nu), lettere inkontinens er helt forsvundet, 2 knuder i skjoldbruskkirtlen (de har været der over 30 år) blev mindre-størrelsen veksler dog lidt, men hævelsen på min hals har fortaget sig. Jeg tabte desuden 2-3 kg-det var væskeophobning der fortog sig p.gr.a. forbedret blodomløb.
Mit arbejde er fordelt på dag-,aften- og nattevagter, hvor jeg står og går det meste af tiden, og på disse vagter bruger jeg en let støttestrømpe, men aldrig herhjemme, og jeg har ingen tilbagefald. Jeg er meget glad og taknemmelig over mit forløb!
På denne baggrund vil jeg gerne give Suzanne Henriksen og Acterabehandlingen mine varmeste anbefalinger!

Ulla Hansen.


Jeg er kommet på bedre tanker efter den oplevelse jeg har fået hos Actera.

Det var med en vis skepsis jeg mødte op til den første behandling, da jeg altid har grinet af folk, som gik til alternativ behandling.
Jeg er kommet på bedre tanker efter den oplevelse jeg har fået hos Actera.
Jeg har siden mit trafikuheld i 1998, hvor jeg bl.a. fik et piskesmæld, gået med konstante smerter i hoved, ryg og nakke og gået til fysioterapi. Jeg kunne derved få taget toppen af smerterne og få en tålelig hverdag.
Jeg så Acteras annonce i Ugeavisen og tænkte, det var et forsøg værd at prøve, om det kunne give mig mindre smerter.
Jeg må sige, det var en fornøjelse for mig, da jeg allerede efter 6 behandlinger kunne mærke en positiv forbedring og nu efter 12 behandlinger har jeg fået glæden tilbage og har lagt de mange stærke piller på hylden.
Jeg vil dog sige, at jeg ikke er helbredt for de traumer ulykken gav mig, men jeg har fået en bedre livskvalitet.
Jeg tager i dag kun stærk medicin, hvis jeg har taget for hårdt fat f.eks. ved længere flyvning-haven m.m.
Jeg har tænkt mig en behandling pr. måned for ikke at falde tilbage igen.
Jeg kan hermed kun give Actera og ikke mindst Suzanne Henriksen mine varmeste anbefalinger.
Endnu engang tak for god behandling og en ny livskvalitet.

September 2010
Hans C. Andersen.


Actera behandlingen afgørende for at min lyske er i bedring.

Efter at have døjet med en lyskenskade i fem måneder, og min skade stadig var på samme stadie, blev jeg henvist til Actera Klinik.
I starten var jeg meget skeptisk, da jeg var af den overbevisning, at behandling og genoptræning af en skade skulle gøre lidt “ondt”, f.eks. ved massage og styrketræning, og ikke ved at sidde i en lænestol og slappe af med magneter på benene.
Men min skepsis blev gjort til skamme. Jeg mærkede hurtigt en fremgang i mit genoptræningsprogram og massage. Jeg er ikke i tvivl om, at behandlingen på Actera klinikken har været afgørende for at min lyske er i bedring.

Troels Jensen
Fodboldspiller.


Jeg vil ønske at kendskabet til Actera var mere udbredt, så andre-med nogle problematikker som mine-kunne blive mere velfungerende i deres dagligdag.

Jeg er 71 år og har født fire børn mellem 1976 og 1978. Især siden den tid har jeg haft problemer med periodevis uro i benene, hævede ankler og “tunge” ben.
I efteråret 2006 stødte jeg i lokalavisen i Kolding på en annonce fra Acteraklinikken her, der tilbød behandlinger til at styrke kredsløbet.
Efter nogle behandlinger oplevede jeg en kraftig forbedring i mine ben og fortsatte derfor med en månedlig behandling til sommeren 2010, hvor klinikken lukkede, fordi ejeren gik på pension.
Jeg håbede på det tidspunkt, at mine ben nu kunne “klare sig selv”, men efter 4-5 måneder uden behandling, måtte jeg konstatere, at dette ikke var tilfældet. Jeg kontaktede derfor i januar Suzanne Henriksen i Odense. På trods af en afstand på over 70 km,har jeg siden været her ca. en gang om måneden.
Jeg oplever i dag et velfungerende kredsløb og lider sjældent af de tidligere så velkendte symptomer, hvilket yder et væsentligt bidrag til, at min almen tilstand er god.
Jeg vil ønske at kendskabet til Actera var mere udbredt, så andre-med nogle problematikker som mine-kunne blive mere velfungerende i deres dagligdag.

Lisbet Roepstorff.


“At kunne gå og være i stand til at køre min bil er altafgørende for min livskvalitet!”

Jeg er 78 år og har kendt til Actera-elektromagnetisk behandling siden 2009.
Jeg har i mange år lidt af dårligt kredsløb med lavt blodtryk i benene, og jeg havde smerter, kulde og kramper i benene.
Jeg har lidt af bindevævsgigt i over tyve år med fire store udbrud, hvor jeg er blevet behandlet med prednisolon. Som følge af behandlingen med prednisolon blev jeg kraftig overvægtig og fik i tillæg sukkersyge.
Siden jeg startede med Actera elektromagnetiske behandlinger har jeg ingen udbrud haft. Min læge har mange gange opfordret mig til at fortælle om dette til andre.
I starten fik jeg intensiv behandling, jeg fik hurtigt mere varme og smidighed i fødderne, færre smerter og færre kramper og langt bedre nattesøvn.

Nu får jeg “vedligeholdende” behandling to gange om måneden.

Jeg er ikke i tvivl om, at disse behandlinger hjælper mig, så jeg kan opretholde mit store aktivitetsniveau med mange interesser for koncerter, musik,antikt glas, foreningen “Fynske Glasvenner”, mine daglige aktiviteter i “Seniorhuset” og ikke mindst mit projekt med “erindringskasser” til plejecentre på Fyn.

Jytte Jørgensen
Odense.


Nu kan jeg dyrke motion igen.

Igennem de sidste 3-4 år har jeg døjet meget med væskeansamlinger og stærke smerter i mine knæ. Til sidst blev det så slemt, at jeg måtte stoppe med at dyrke motion. Det var et hårdt slag for mig, da motion altid har betydet meget for mig. En dag foreslog min kone, at jeg skulle prøve Actera. Det havde hun selv gode erfaringer med, så det prøvede jeg. Og det har virkelig hjulpet.
Efter 12 behandlinger fordelt på 2 måneder, kan jeg nu konstatere, at jeg ikke længere har væske af betydning i knæene. De stærke smerter er forsvundet, og derfor kan jeg nu dyrke motion igen. Det hjælper både på livsglæden og forebygger nye komplikationer.

Jeg vil holde det gode resultat ved lige med en månedlig behandling.

September 2006
Jens Engquist.


Min sclerose-historie ligner nok mange andre sclerosepatienters, var det ikke for de Actera-behandlinger, som nærmest har fordoblet min livskvalitet igennem det sidste år.

Jeg har haft sclerose i 32 år. Det startede med, at mine ben pludselig ikke ville lystre. Der var noget helt galt, og efter en konsultation hos en neurolog blev jeg indlagt på sygehuset. Her fandt lægerne snart ud af, hvad der var galt, og selv om jeg på en måde var forberedt, var det alligevel overvældende, da jeg fik bekræftet neurologens anelser om sclerose. Ligesom for så mange andre sclerosepatienter var det en barsk tid for mig: Kræfterne forsvandt, jeg måtte stoppe med at arbejde, og jeg døjede med voldsomme smerter. Jeg har i alle årene gået til fysioterapi og fået smertestillende medicin.
Vendepunktet kom for et års tid siden, da min mand tilfældigvis læste en artikel i vores lokalavis. Artiklen handlede om Actera, der tilbyder en slags elektromagnetisk kredsløbsbehandling, som afhjælper smerter i benene; smerter ved gang; urolige, tunge, trætte og kolde ben, fornemmelsen af at “gå på puder” og flere andre ting, som jeg havde problemer med.
Min mand spurgte, om ikke jeg skulle prøve det? Og hvor er jeg glad for, at jeg dengang syntes, at der ikke ville være noget at tabe ved det. For i dag kan jeg se, hvor meget jeg har vundet.
Sygeplejerske Suzanne Henriksen på Actera Klinik Odense gav sig god tid til at tale med mig og sammensatte et behandlingsforløb, der passede præcist til mig. Det var en utrolig god og tryg oplevelse at komme hos Suzanne. Og efter bare 4-5 behandlinger kunne jeg mærke en forbedring. Smerterne svandt gradvist. Efter lidt flere behandlinger kunne min fysioterapeut også mærke en tydelig forbedring: Han var meget overrasket, for styrken og bevægeligheden i mine ben var blevet væsentligt bedre.

Som sclerosepatient bliver man aldrig smertefri eller får en problemfri tilværelse. Men hvis jeg måler mine smerter på en skala fra 1 til 10, hvor de før lå på 10, så ligger de i dag på 5. Jeg kan ikke undvære min smertestillende medicin, men mine smerter er halveret og min livskvalitet tilsvarende fordoblet. Jeg fik 18 behandlinger, før jeg nåede dertil. I dag holder jeg effekten ved lige med èn behandling om måneden. Jeg er blevet hjulpet så godt, at jeg kan anbefale alle mine med-sclerose-patienter, at de skynder sig hen på den nærmeste Actera Klinik. Der kan i hvert fald aldrig ske noget ved at prøve.

Juli 2006
Ruth Larsen.


Det er bare skønt at kunne bruge kjoler igen.

Jeg er kun 41 år. Alligevel har jeg hele mit voksne liv været plaget af hævede ben. De sidste par år så voldsomt, at jeg ikke længere kunne sidde på hug eller ligge på knæ-så syrede mone ben til og gjorde vanvittig ondt. Det samme skete, blot jeg gik nogle få hundrede meter. På grund af væskeophobninger var mine ben nemlig så spændte, at jeg ikke kunne mærke mine muskler.
Lægerne kunne ikke hjælpe mig. De mente, at jeg måtte lære at leve med det. Det var min kiropraktor heldigvis ikke enig i. Han prøvede at massere væsken ud af mine ben. Det var smertefuldt-men hjalp- og ikke mindst fortalte han mig om Actera-behandling med elektromagnetisme. “Det kunne der vel ikke ske noget ved at prøve”, tænkte jeg, og fik snart efter en tid på den nærmeste klinik.
Så skete der virkelig noget: Allerede efter første behandling begyndte væsken at forsvinde. Blodtrykket i storetå og ankel, som var så højt ved første behandling, at skalaen ikke kunne vise det, er i dag normaliseret. Jeg kan også mærke musklerne i mine ben, fordi de ikke længere er spændte. Mine ben føles faktisk lette, og smerter og uro er stort set væk. Jeg har fået min livskvalitet tilbage, da jeg i dag kan klare alle de ting, jeg ikke kunne før pga. smerter. Og så er det bare skønt at kunne bruge kjoler igen uden at være flov over mine bens udseende.

Det krævede en del Actera behandlinger at komme så langt, men det har i dèn grad været det værd!  Og i dag er det nok med en enkelt behandling hver 4.-5. uge. Jeg kan KUN anbefale Actera til andre med samme eller lignende problemer.

Sølve Søderquist
juli 2006.


Har bedre følelse i benene. Kan gå ture uden de store problemer.

Igennem mange år har jeg lidt af hævede -ømme ankler og ben og har gennem tiden prøvet forskellige behandlinger-F.eks. zoneterapi, akutryk, fået vanddrivende piller, har prøvet forskellige cremer.
Blev anbefalet at ligge højt med benene om natten-Lave øvelser for kredsløbet- Gå ture.
(Hvilket ikke er rart, nårbenene er trætte og ømme).
For en del år siden, så jeg en annonce/artikel om Acterabehandling.
Prøvede det med god virkning. Har holdt pause et par gange.
Får nu behandling pr. måned.

Har bedre følelse i benene. Kan gå ture uden de store problemer.

Anna Grethe Knudsen
Odense 2015.


Nu kan jeg sidde ned og læse og sove længe, hvis jeg har lyst.

I 25-30 år har jeg haft “restless legs”-uro i benene-, og det blev værre og værre. I de sidste 6-7 år stod kjeg op det meste af tiden, Var jeg til foredrag, sad jeg altid på sidste række, så jeg kunne rejse mig. Der var nemlig ingen gener, når jeg stod op. Herhjemme fik jeg et “elektrisk skrivebord”, her havde jeg min Pcer, og her stod jeg og læste aviser og bøger. Jeg gik til læge, sygehus, akupunktur og alternative behandlere, men intet hjalp.

Men så læste jeg en annonce fra Actera. Efter 12 behandlinger havde jeg det meget bedre, og nu kan jeg sidde ned og læse og sove længe, hvis jeg har lyst til det, og jeg har næsten aldrig smerter i benene. Mange tak.

Holger Pedersen
August 2004.


Det er dejligt, at der findes noget, der hjælper på smerterne.

Jeg er en kvinde på 65 år, jeg har slidgigt og fibromyalgi med deraf mange smerter.
Efter nogle få behandlinger blev det gradvist bedre og bedre og efter 12 behandlinger kunne jeg tage trapperne til 3. sal uden væsentlige problemer.
Jeg har i det hele taget fået det meget bedre.

Det er dejligt at der findes noget, der hjælper på smerterne. Det gør et forløb på Actera Klinikken.

Lilian Hjort
Nyborg
November 2013.


Irma kom alligevel på ferie.

Jeg har altid haft hævede ben, men i de seneste år har især mit venstre ben givet mig besvær. Jeg har haft en sovende fornemmelse og en følelse af, at der sad et stramt bånd omkring venstre ankel. Jeg havde muskelsmerter i hele benet og op i lænden, og mit ben var voldsomt hævet. Uro og kramper havde jeg også. Nogle gange var det så belastende, at jeg ikke engang kunne gå 50 meter.
Min mand har for et par år siden haft stor glæde af Actera behandlinger, så jeg besluttede mig for at prøve om det også kunne hjælpe mig. Det har det bestemt gjort: Jeg oplevede nemlig hurtigt en effekt, og efter 10 behandlinger var jeg så frisk, at jeg kunne tage på ferie sydpå i 40 graders varme uden at gå helt til!
Jeg kunne endda gå tur på lige fod med de andre rejsedeltagere. Sikke  en frihed.

Nu efter 12 behandlinger føles venstre ankel normal, og mine ben er ikke nær så hævede længere. Jeg tror næsten ikke selv på det, men jeg er faktisk også fri for alle mine smerter. Jeg synes virkelig, at det er værd at prøve Actera.

Irma Bodilsen
August 2006.