Actera-behandling

“Jeg tager Actera-behandlinger ganske enkelt fordi de medvirker til, at jeg har det godt!”
B.K. 104 år.

Jeg er født i 1911, mit helbred har altid været godt. Jeg har hus og have og har altid passet det selv. Jeg køber selv ind, og det er meget vigtigt for mig at være i stand til at lave min egen mad. Jeg anvender gode råvarer og spiser salat hver dag.

For ca. 10 år siden fik jeg af og til smerter i mine lægmuskler, mine ben føltes tunge og trætte, det stak og prikkede i dem, og det var som “at gå på puder”. Om aftenen havde jeg meget uro i benene, og jeg begyndte at have kramper i dem om morgenen. Benene begyndte også at hæve, og jeg havde næsten ingen følelse i højre ben.

Jeg så annonce i Søndagsavisen for Actera-behandlinger, og jeg bestilte en tid til kredsløbsmåling. Målingen viste, at jeg havde let nedsat tryk i det ene ben, og begge ben havde problemer med ophobning af væske.

Jeg fik intensiv behandling tolv behandlinger indenfor seks uger. Efter ti behandlinger fik jeg igen følelse i det højre ben, og efter tolv behandlinger forsvandt uroen og smerterne. Trykkene i benene var også blevet markant bedre.

Jeg har siden vedligeholdt resultatet ved at modtage Actera-behandling hver måned, med tiden har jeg fundet ud af, at det passer bedst til mig at komme hver 3. uge. Jeg har været uheldig med at falde nogle gange og fik da sår på benene, disse helede hurtigt efter nogle ekstra Actera-behandlinger, hvor jeg fik suppleret med laser-behandlinger.

Jeg tager ikke medicin, pånær lidt kinin for kramper, som kommer af og til, men aldrig så slemt som tidligere.

Jeg klarer min hverdag selv har kun hjælp til rengøring.

Trods min høje alder er min livskvalitet høj.

Bertha K.
April 2015.


Tænk at der findes en behandling, der både er behagelig og uden medicin-og som virker!

I min tid som lærer-38 år-har jeg altid villet gå forrest og være med til alt, hvad eleverne blev budt. Jeg har været aktiv i fodbold og badminton, og jeg har altid været meget ude i naturen.
MEN for ca. 3 år siden blev mine ben en dag så hævede, at jeg måtte bilde eleverne ind, at jeg var trådt forkert og måtte sidde med fødderne oppe!
I mit job skal jeg gå og stå hele dagen, og jeg var ved at tænke på at stoppe, da jeg læste om ACTERA…
Tænk at der findes en behandling, der både er behagelig og uden medicin-og som virker!
Nu kan jeg igen være med uden at skåne mig selv, og jeg tænker ikke mere på at stoppe på jobbet.

Martin G.


Jeg er meget glad og taknemmelig over mit forløb.

Jeg er kvinde og født i 1949. I foråret 2013 fik jeg et sår ved anklen på højre ben. I flere måneder forsøgte jeg at få det til at hele-dog uden held, og efterhånden udviklede det sig til 3 sår. Jeg havde nogle meget smertefulde jag op gennem benet.
Via egen læge kom jeg til Veneklinikkken, Brørup-en åre skulle fjernes, ellers kunne sårene ikke heles, var vurderingen.
Jeg bad om betænkningstid, da jeg på dette tidspunkt havde læst om Actera Klinikken v. Suzanne Henriksen og havde aftalt en tid hos hende.
Her fik jeg målt tryk i begge ben og fik elektromagnetisk behandling+laser på sårene. Disse helede op meget hurtigt-på mindre end en måned var de helt væk.
Det var en fantastisk lettelse, og som tilgift har jeg fået nogle rigtig gode “bivirkninger”: Mere energi, markant større bevægelighed med alle led (har bl.a. døjet med en frossen skulder mere end 20 år-den er næsten fuldt bevægelig nu), lettere inkontinens er helt forsvundet, 2 knuder i skjoldbruskkirtlen (de har været der over 30 år) blev mindre-størrelsen veksler dog lidt, men hævelsen på min hals har fortaget sig. Jeg tabte desuden 2-3 kg-det var væskeophobning der fortog sig p.gr.a. forbedret blodomløb.
Mit arbejde er fordelt på dag-,aften- og nattevagter, hvor jeg står og går det meste af tiden, og på disse vagter bruger jeg en let støttestrømpe, men aldrig herhjemme, og jeg har ingen tilbagefald. Jeg er meget glad og taknemmelig over mit forløb!
På denne baggrund vil jeg gerne give Suzanne Henriksen og Acterabehandlingen mine varmeste anbefalinger!

Ulla H.


Jeg er kommet på bedre tanker efter den oplevelse jeg har fået hos Actera.

Det var med en vis skepsis jeg mødte op til den første behandling, da jeg altid har grinet af folk, som gik til alternativ behandling.
Jeg er kommet på bedre tanker efter den oplevelse jeg har fået hos Actera.
Jeg har siden mit trafikuheld i 1998, hvor jeg bl.a. fik et piskesmæld, gået med konstante smerter i hoved, ryg og nakke og gået til fysioterapi. Jeg kunne derved få taget toppen af smerterne og få en tålelig hverdag.
Jeg så Acteras annonce i Ugeavisen og tænkte, det var et forsøg værd at prøve, om det kunne give mig mindre smerter.
Jeg må sige, det var en fornøjelse for mig, da jeg allerede efter 6 behandlinger kunne mærke en positiv forbedring og nu efter 12 behandlinger har jeg fået glæden tilbage og har lagt de mange stærke piller på hylden.
Jeg vil dog sige, at jeg ikke er helbredt for de traumer ulykken gav mig, men jeg har fået en bedre livskvalitet.
Jeg tager i dag kun stærk medicin, hvis jeg har taget for hårdt fat f.eks. ved længere flyvning-haven m.m.
Jeg har tænkt mig en behandling pr. måned for ikke at falde tilbage igen.
Jeg kan hermed kun give Actera og ikke mindst Suzanne Henriksen mine varmeste anbefalinger.
Endnu engang tak for god behandling og en ny livskvalitet.

September 2010
Hans C.


Actera behandlingen afgørende for at min lyske er i bedring.

Efter at have døjet med en lyskenskade i fem måneder, og min skade stadig var på samme stadie, blev jeg henvist til Actera Klinik.
I starten var jeg meget skeptisk, da jeg var af den overbevisning, at behandling og genoptræning af en skade skulle gøre lidt “ondt”, f.eks. ved massage og styrketræning, og ikke ved at sidde i en lænestol og slappe af med magneter på benene.
Men min skepsis blev gjort til skamme. Jeg mærkede hurtigt en fremgang i mit genoptræningsprogram og massage. Jeg er ikke i tvivl om, at behandlingen på Actera klinikken har været afgørende for at min lyske er i bedring.

Troels J.


Jeg vil ønske at kendskabet til Actera var mere udbredt, så andre-med nogle problematikker som mine-kunne blive mere velfungerende i deres dagligdag.

Jeg er 71 år og har født fire børn mellem 1976 og 1978. Især siden den tid har jeg haft problemer med periodevis uro i benene, hævede ankler og “tunge” ben.
I efteråret 2006 stødte jeg i lokalavisen i Kolding på en annonce fra Acteraklinikken her, der tilbød behandlinger til at styrke kredsløbet.
Efter nogle behandlinger oplevede jeg en kraftig forbedring i mine ben og fortsatte derfor med en månedlig behandling til sommeren 2010, hvor klinikken lukkede, fordi ejeren gik på pension.
Jeg håbede på det tidspunkt, at mine ben nu kunne “klare sig selv”, men efter 4-5 måneder uden behandling, måtte jeg konstatere, at dette ikke var tilfældet. Jeg kontaktede derfor i januar Suzanne Henriksen i Odense. På trods af en afstand på over 70 km,har jeg siden været her ca. en gang om måneden.
Jeg oplever i dag et velfungerende kredsløb og lider sjældent af de tidligere så velkendte symptomer, hvilket yder et væsentligt bidrag til, at min almen tilstand er god.
Jeg vil ønske at kendskabet til Actera var mere udbredt, så andre-med nogle problematikker som mine-kunne blive mere velfungerende i deres dagligdag.

Lisbet R.


“At kunne gå og være i stand til at køre min bil er altafgørende for min livskvalitet!”

Jeg er 78 år og har kendt til Actera-elektromagnetisk behandling siden 2009.
Jeg har i mange år lidt af dårligt kredsløb med lavt blodtryk i benene, og jeg havde smerter, kulde og kramper i benene.
Jeg har lidt af bindevævsgigt i over tyve år med fire store udbrud, hvor jeg er blevet behandlet med prednisolon. Som følge af behandlingen med prednisolon blev jeg kraftig overvægtig og fik i tillæg sukkersyge.
Siden jeg startede med Actera elektromagnetiske behandlinger har jeg ingen udbrud haft. Min læge har mange gange opfordret mig til at fortælle om dette til andre.
I starten fik jeg intensiv behandling, jeg fik hurtigt mere varme og smidighed i fødderne, færre smerter og færre kramper og langt bedre nattesøvn.

Nu får jeg “vedligeholdende” behandling to gange om måneden.

Jeg er ikke i tvivl om, at disse behandlinger hjælper mig, så jeg kan opretholde mit store aktivitetsniveau med mange interesser for koncerter, musik,antikt glas, foreningen “Fynske Glasvenner”, mine daglige aktiviteter i “Seniorhuset” og ikke mindst mit projekt med “erindringskasser” til plejecentre på Fyn.

Jytte J.


Nu kan jeg dyrke motion igen.

Igennem de sidste 3-4 år har jeg døjet meget med væskeansamlinger og stærke smerter i mine knæ. Til sidst blev det så slemt, at jeg måtte stoppe med at dyrke motion. Det var et hårdt slag for mig, da motion altid har betydet meget for mig. En dag foreslog min kone, at jeg skulle prøve Actera. Det havde hun selv gode erfaringer med, så det prøvede jeg. Og det har virkelig hjulpet.
Efter 12 behandlinger fordelt på 2 måneder, kan jeg nu konstatere, at jeg ikke længere har væske af betydning i knæene. De stærke smerter er forsvundet, og derfor kan jeg nu dyrke motion igen. Det hjælper både på livsglæden og forebygger nye komplikationer.

Jeg vil holde det gode resultat ved lige med en månedlig behandling.

September 2006
Jens E.


Min sclerose-historie ligner nok mange andre sclerosepatienters, var det ikke for de Actera-behandlinger, som nærmest har fordoblet min livskvalitet igennem det sidste år.

Jeg har haft sclerose i 32 år. Det startede med, at mine ben pludselig ikke ville lystre. Der var noget helt galt, og efter en konsultation hos en neurolog blev jeg indlagt på sygehuset. Her fandt lægerne snart ud af, hvad der var galt, og selv om jeg på en måde var forberedt, var det alligevel overvældende, da jeg fik bekræftet neurologens anelser om sclerose. Ligesom for så mange andre sclerosepatienter var det en barsk tid for mig: Kræfterne forsvandt, jeg måtte stoppe med at arbejde, og jeg døjede med voldsomme smerter. Jeg har i alle årene gået til fysioterapi og fået smertestillende medicin.
Vendepunktet kom for et års tid siden, da min mand tilfældigvis læste en artikel i vores lokalavis. Artiklen handlede om Actera, der tilbyder en slags elektromagnetisk kredsløbsbehandling, som afhjælper smerter i benene; smerter ved gang; urolige, tunge, trætte og kolde ben, fornemmelsen af at “gå på puder” og flere andre ting, som jeg havde problemer med.
Min mand spurgte, om ikke jeg skulle prøve det? Og hvor er jeg glad for, at jeg dengang syntes, at der ikke ville være noget at tabe ved det. For i dag kan jeg se, hvor meget jeg har vundet.
Sygeplejerske Suzanne Henriksen på Actera Klinik Odense gav sig god tid til at tale med mig og sammensatte et behandlingsforløb, der passede præcist til mig. Det var en utrolig god og tryg oplevelse at komme hos Suzanne. Og efter bare 4-5 behandlinger kunne jeg mærke en forbedring. Smerterne svandt gradvist. Efter lidt flere behandlinger kunne min fysioterapeut også mærke en tydelig forbedring: Han var meget overrasket, for styrken og bevægeligheden i mine ben var blevet væsentligt bedre.

Som sclerosepatient bliver man aldrig smertefri eller får en problemfri tilværelse. Men hvis jeg måler mine smerter på en skala fra 1 til 10, hvor de før lå på 10, så ligger de i dag på 5. Jeg kan ikke undvære min smertestillende medicin, men mine smerter er halveret og min livskvalitet tilsvarende fordoblet. Jeg fik 18 behandlinger, før jeg nåede dertil. I dag holder jeg effekten ved lige med èn behandling om måneden. Jeg er blevet hjulpet så godt, at jeg kan anbefale alle mine med-sclerose-patienter, at de skynder sig hen på den nærmeste Actera Klinik. Der kan i hvert fald aldrig ske noget ved at prøve.

Juli 2006
Ruth L.


Det er bare skønt at kunne bruge kjoler igen.

Jeg er kun 41 år. Alligevel har jeg hele mit voksne liv været plaget af hævede ben. De sidste par år så voldsomt, at jeg ikke længere kunne sidde på hug eller ligge på knæ-så syrede mone ben til og gjorde vanvittig ondt. Det samme skete, blot jeg gik nogle få hundrede meter. På grund af væskeophobninger var mine ben nemlig så spændte, at jeg ikke kunne mærke mine muskler.
Lægerne kunne ikke hjælpe mig. De mente, at jeg måtte lære at leve med det. Det var min kiropraktor heldigvis ikke enig i. Han prøvede at massere væsken ud af mine ben. Det var smertefuldt-men hjalp- og ikke mindst fortalte han mig om Actera-behandling med elektromagnetisme. “Det kunne der vel ikke ske noget ved at prøve”, tænkte jeg, og fik snart efter en tid på den nærmeste klinik.
Så skete der virkelig noget: Allerede efter første behandling begyndte væsken at forsvinde. Blodtrykket i storetå og ankel, som var så højt ved første behandling, at skalaen ikke kunne vise det, er i dag normaliseret. Jeg kan også mærke musklerne i mine ben, fordi de ikke længere er spændte. Mine ben føles faktisk lette, og smerter og uro er stort set væk. Jeg har fået min livskvalitet tilbage, da jeg i dag kan klare alle de ting, jeg ikke kunne før pga. smerter. Og så er det bare skønt at kunne bruge kjoler igen uden at være flov over mine bens udseende.

Det krævede en del Actera behandlinger at komme så langt, men det har i dèn grad været det værd!  Og i dag er det nok med en enkelt behandling hver 4.-5. uge. Jeg kan KUN anbefale Actera til andre med samme eller lignende problemer.

Sølve S.
juli 2006.


Har bedre følelse i benene. Kan gå ture uden de store problemer.

Igennem mange år har jeg lidt af hævede -ømme ankler og ben og har gennem tiden prøvet forskellige behandlinger-F.eks. zoneterapi, akutryk, fået vanddrivende piller, har prøvet forskellige cremer.
Blev anbefalet at ligge højt med benene om natten-Lave øvelser for kredsløbet- Gå ture.
(Hvilket ikke er rart, nårbenene er trætte og ømme).
For en del år siden, så jeg en annonce/artikel om Acterabehandling.
Prøvede det med god virkning. Har holdt pause et par gange.
Får nu behandling pr. måned.

Har bedre følelse i benene. Kan gå ture uden de store problemer.

Anna G.
Odense 2015.


Nu kan jeg sidde ned og læse og sove længe, hvis jeg har lyst.

I 25-30 år har jeg haft “restless legs”-uro i benene-, og det blev værre og værre. I de sidste 6-7 år stod kjeg op det meste af tiden, Var jeg til foredrag, sad jeg altid på sidste række, så jeg kunne rejse mig. Der var nemlig ingen gener, når jeg stod op. Herhjemme fik jeg et “elektrisk skrivebord”, her havde jeg min Pcer, og her stod jeg og læste aviser og bøger. Jeg gik til læge, sygehus, akupunktur og alternative behandlere, men intet hjalp.

Men så læste jeg en annonce fra Actera. Efter 12 behandlinger havde jeg det meget bedre, og nu kan jeg sidde ned og læse og sove længe, hvis jeg har lyst til det, og jeg har næsten aldrig smerter i benene. Mange tak.

Holger P.
August 2004.


Det er dejligt, at der findes noget, der hjælper på smerterne.

Jeg er en kvinde på 65 år, jeg har slidgigt og fibromyalgi med deraf mange smerter.
Efter nogle få behandlinger blev det gradvist bedre og bedre og efter 12 behandlinger kunne jeg tage trapperne til 3. sal uden væsentlige problemer.
Jeg har i det hele taget fået det meget bedre.

Det er dejligt at der findes noget, der hjælper på smerterne. Det gør et forløb på Actera Klinikken.

Lilian H.
November 2013.


Irma kom alligevel på ferie.

Jeg har altid haft hævede ben, men i de seneste år har især mit venstre ben givet mig besvær. Jeg har haft en sovende fornemmelse og en følelse af, at der sad et stramt bånd omkring venstre ankel. Jeg havde muskelsmerter i hele benet og op i lænden, og mit ben var voldsomt hævet. Uro og kramper havde jeg også. Nogle gange var det så belastende, at jeg ikke engang kunne gå 50 meter.
Min mand har for et par år siden haft stor glæde af Actera behandlinger, så jeg besluttede mig for at prøve om det også kunne hjælpe mig. Det har det bestemt gjort: Jeg oplevede nemlig hurtigt en effekt, og efter 10 behandlinger var jeg så frisk, at jeg kunne tage på ferie sydpå i 40 graders varme uden at gå helt til!
Jeg kunne endda gå tur på lige fod med de andre rejsedeltagere. Sikke  en frihed.

Nu efter 12 behandlinger føles venstre ankel normal, og mine ben er ikke nær så hævede længere. Jeg tror næsten ikke selv på det, men jeg er faktisk også fri for alle mine smerter. Jeg synes virkelig, at det er værd at prøve Actera.

Irma B.
August 2006.