Kompressionsstrømper

Tak for strømperne

 

Kære Suzanne.

Tak for strømperne. Min mand har prøvet dem i dag, og de passer perfekt. Der var ingen folder i huden efter en lang dag, og huden virkede fin og tør.

Meget bedre kvalitet. TAK!

Med venlig hilsen
Ida B.


Hold ud og vær stædig!

 

For 8 år siden fik jeg hos min læge besked på, at jeg skulle anvende kompressionsstrømper dagligt på grund af, at mine ben hævede hver dag.

Jeg ansøgte min kommune om en bevilling til kompressionsstrømper. Jeg fik bevillingen med besked på at aftale tid på et kontor. Hér fik jeg målt mine ben og udleveret to par strømper, som skulle være min størrelse. Jeg tog strømperne på om morgenen og af igen ved sengetid, som jeg var blevet instrueret i.

Allerede den første dag strammede strømperne om eftermiddagen kraftigt under mit knæ, så jeg måtte tage dem af, da jeg følte det meget ubehageligt. Jeg kontaktede sygeplejersken på kontoret, som sagde, at jeg nok bare skulle have et andet mærke eller type. Jeg tog til rådhuset og byttede strømperne til de “nye”. Det viste sig, at der med dem var præcis det samme problem, de var ikke til at holde ud. Jeg tog igen til sygeplejersken, der nu foreslog et tredie mærke, men nu havde jeg fået nok, og jeg sagde nej tak.

En bekendt gjorde mig opmærksom på, at man har ret til og mulighed for at få dette hjælpemiddel fra andre leverandører og anbefalede mig Actera Klinikken. Hér fik jeg målt mine ben igen og fik at vide, at jeg på grund af mine bens facon skulle have lavet strømperne efter mine personlige mål. Jeg kunne vælge mellem flere kvaliteter og farver. Efter ca. en uge fik jeg mine nye strømper. Det var som en befrielse at få dem på, først nu forstod jeg, hvor meget gavn sådan et par strømper kan gøre. Nu kan jeg slet ikke undvære dem!

Lige siden har Actera Klinikken leveret mine strømper, og jeg får tjekket mine mål hvert år.

Jeg kan varmt anbefale Actera Klinikkens strømper og gode professionelle service.

Gunhild S.
Skolelærer.

Marts 2018.