Laser behandling

Iskiassmerter forsvandt ved hjælp af Giga Laser.

Over længere tid havde jeg haft meget ondt i mit venstre ben, især når jeg havde lagt mig til at sove. Det trak helt oppe fra venstre balde og ned i benet.

Fysioterapi, massage og varme kunne afhjælpe lidt på smerterne, men de forsvandt ikke.

En dag gjorde det konstant ondt, og jeg ringede til Actera Klinikken ved Suzanne Henriksen, som straks gav mig en tid efter lukketid.

Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg fik den mulighed – at få Giga Laser efterfulgt af en laserpen, og efter 5 besøg, havde jeg ikke længere smerter.

Det er nu 3 måneder siden, og smerterne er ikke vendt tilbage. Hvis de igen opstår, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg vil opsøge Suzanne og hendes Giga Laser.

Med venlig hilsen

Karin J.

21/2-2019.


Jeg vil bestemt anbefale laser behandling til alle med sportsskader.

Det er nu 22 dage siden jeg forstuvede min ankel. Jeg er 31 år og er vant til at dyrke en masse motion. Jeg går til crossfit 5-6 gange om ugen, og det var desværre også dér , jeg kom til skade. Jeg landede forkert efter at have udført et ropeclimb, hvor jeg forvred anklen.

Efter en uge på krykker hørte jeg ved et tilfælde om Suzanne og hendes laser behandling. Efter min første behandling med laseren, var jeg i stand til at smide krykkerne og kunne stille og roligt begynde at gå, cykle og svømme igen.

Jeg har ialt fået seks behandlinger, og jeg er imponeret over, hvor hurtig helingsprocessen har været, min ankel er ikke længere hævet, og min fod er ikke længere blå over det hele. Jeg er i stand til at dyrke min elskede sport; dog med omtanke, det er endnu ikke alle øvelser, jeg kan udføre.

På skadestuen fik jeg at vide, at der mindst ville gå 2 måneder, før jeg ville kunne træne igen. Jeg vil bestemt anbefale Suzannes laser behandling til alle dem, der skulle være så uheldig at pådrage sig en sportsskade, jeg er overbevist om, at det har nedsat min helingstid.

Mvh

Julia B.

D. 9/9-2019.


“Nu går jeg bare, og gør lige hvad jeg har lyst til”.

Tidligere var det sådan, når jeg stod ud af sengen om morgenen, at jeg følte mine ben vaklede under mig. Det var ikke hver dag, jeg var i stand til at gå. 

For ca. 4 år siden fik jeg konstateret slidgigt i begge mine knæ, efter et langt arbejdsliv som elektriker. Min egen læge anbefalede, at jeg spiste 3000 mg fiskeolie om morgenen. Alligevel var jeg ikke tilfreds med min gangfunktion.

Tilfældigt var jeg til konfirmation i København. Min borddame der var fodterapeut spurgte til mit helbred. Da jeg fortalte om mine knæsmerter, sagde hun med det samme, at hun kendte en klinik i Odense, der kunne hjælpe mig. På sin mobiltelefon fandt hun hurtigt frem til Actera Klinikken i Odense.

På Actera Klinik i Odense fik jeg behandling med Gigalaser kombineret med Actera – behandlinger. Jeg fik 12 behandlinger af hver, da jeg nåede halvvejs, mærkede jeg klar forbedring. Jeg havde færre smerter og min gang blev lettere. Jeg kunne nu sove uden smerter, når jeg lå på siden, selvom mine knæ lå ovenpå hinanden. Det kunne jeg ikke før. Jeg kunne nu gå længere ture og kunne gå på trapper uden at tage èt trin ad gangen.

Nu kommer jeg på Actera Klinik én gang om måneden og får vedligeholdelsesbehandling med Actera-behandling og powerlaser på mine knæ.

Jeg kan gå op til 9 km på mine daglige turer. Jeg tager på højskoleophold og deltager i fugleture, som er min store interesse. Jeg har virkelig fået forbedret min livskvalitet!

Ole 75 år. Odense.

Juni 2019.


“Jeg er simpelthen så glad for så hurtigt at være sluppet af med de værste smerter, jeg nogensinde har haft”.

Hej Suzanne

Jeg vil lige fortælle dig, at jeg stadig ikke har mærket noget som helst til den hælspore!

Jeg er simpelthen så glad for så hurtigt at være sluppet af med de værste smerter, jeg nogensinde har haft.

Tak for det!

V.h.

Bente.

Maj 2020.


Laserterapi for acne i ansigtet: “Jeg kan varmt anbefale det”.

Jeg har længe været generet af acne og fået udskrevet flere af de “traditionelle” antibiotika creme, min hud har altid været meget sart og disse behandlinger var irriterende for min hud og tog aldrig rigtig fat.

Jeg fandt frem til en alternativ form for behandling via en artikel i Illustreret Videnskab nemlig laserterapi.

Jeg endte hos Actera Klinikken og blev anbefalet et forløb på 12 behandlinger med 3 behandlinger hver uge.

Det skulle vise sig at blive rigtig godt. Hver behandling tog 23 min. og var ikke spor ubehagelig. Under de 23 minutter kommer laseren meget tæt på hovedet, men det blev jeg hurtig vant til.

Laserlyset belastede ikke min hud, selvom jeg efter behandling var blevet lidt varm i hovedet. Det er en lille smule som at sole sig, jeg vil ihverttilfælde ikke anbefale, at man tager en tyk varm trøje på.

Effekten efter hver behandling skulle vise sig at tage lidt tid, det fungerede således, at betændelsen hævede hurtigt op og “forsvandt” så igen efter et par dage og blev væk. efter de 12 behandlinger tog jeg 4 mere, eftersom der stadig var lidt betændelse ved den ene kæbe.

Jeg endte med at få 16 behandlinger i alt. Jeg stoppede for 1 1/2 mdr. siden og har oplevet en større styrke i min hud, udover at bumserne er forsvundet, så er min hud mindre sart og virker mere balanceret.

Så alt i alt har jeg været rigtig glad for behandling, laseren tilføjede min hud et godt  skud energi. Derudover er Suzannes Actera Klinik et rart og venligt sted at være, behandlinger foregik i et lukket værelse i en behagelig lænestol og Suzanne var hjælpsom og flink til at hjælpe mig igennem min sygdom.

Jeg kan varmt anbefale det hele.

Venlig hilsen

Sofus.

Februar 2018


Jeg vil anbefale enhver med overbelastning af sener og muskler at få behandling med Giga laser.

Et vanskeligt klaverstykke af Chopin ødelagde Jeppes Hænder.

Jeg fik en overbelastning i min håndrod/tommelfingermuskel pga. mange timers klaverspil. Mine symptomer var stikkende smerter i tommelfinger og håndrods, tab af styrke i håndled og tommelfinger, pegefinger og langefinger, og en fornemmelse af spændthed, som om tommelfingersiden og lillefingersiden af hånden trak sig mod hinanden. Efter ca. halvanden uge med begrænset forbedring opsøgte jeg Suzanne, da jeg tidligere havde oplevet positive resultater med laserbehandling af lignende skader. I løbet af ca 2 uger fik jeg i alt 11 behandlinger med Suzannes Gigalaser. Under selve behandlingen kunne jeg mærke at lyset på en måde “aktiverede” det overbelastede område. Allerede efter en lille uge kunne jeg mærke en forbedring. Jeg gik fra omgående smerter og irritation i hånden til, at jeg kunne spille meget forsigtigt i ca 30 min én gang om dagen. Efter ca en uge kunne jeg spille to gange 30 minutter – adskildt af en flere timers lang pause. Efter behandlingens ophør fortsatte kroppens heling af min hånd, og efter ca en måned fra behandlingens start kunne jeg spille omkring 2 timer, og nu ca halvanden måned efter første behandling er jeg praktisk talt symptomfri, og kan øve fuldstændigt uhindret som normalt, hvilket vil sige 5-6 timer om dagen. Alt i alt har det været en rigtig positiv oplevelse, og jeg ville klart anbefale enhver med overbelastning af sener/muskler at opsøge Suzanne og få behandling med Gigalaseren.

Jeppe.