Laser behandling

Laserterapi for acne i ansigtet.

Jeg har længe været generet af acne og fået udskrevet flere af de “traditionelle” antibiotika creme, min hud har altid været meget sart og disse behandlinger var irriterende for min hud og tog aldrig rigtig fat.
Jeg fandt frem til en alternativ form for behandling via en artikel i Illustreret Videnskab nemlig laserterapi.

Jeg endte hos Impuls Klinikken og blev anbefalet et forløb på 12 behandlinger med 3 behandlinger hver uge.
Det skulle vise sig at blive rigtig godt. Hver behandling tog 23 min og var ikke spor ubehagelig. Under de 23 min kommer laseren meget tæt på hovedet, men det blev jeg hurtig vant til.

Laserlyset belastede ikke min hud, selvom jeg efter hver behandling var blevet lidt varm i hovedet. Det er en lille smule som at sole sig, jeg vil i hvert fald ikke anbefale, at man tager en tyk og varm trøje på.

Effekten af hver behandling skulle vise sig at tage lidt tid, det fungerede således, at betændelsen hævede lidt op og “forsvandt” så igen efter et par dage og blev væk. Efter de 12 behandlinger tog jeg 4 mere, eftersom der stadig var lidt betændelse ved den ene kæbe.

Jeg endte med at få 16 behandlinger i alt. Jeg stoppede for 1 ½ mdr. siden og har oplevet en større styrke i min hud, udover at bumserne er forsvundet, så er min hud mindre sart og virker mere balancerede.

Så alt i alt har jeg været rigtig glad for behandling, laseren tilføjede min hud et godt skud energi. Derudover er Suzanne’s impuls-klinik et rart og venligt sted at være, behandlinger foregik i et lukket værelse i en behagelig lænestol og Suzanne var hjælpsom og flink til at hjælpe mig igennem min sygdom.

Jeg kan varmt anbefale det hele.

Venlig hilsen
Sofus.


Et vanskeligt klaverstykke af Chopin ødelagde Jeppes Hænder.

Jeg fik en overbelastning i min håndrod/tommelfingermuskel pga. mange timers klaverspil. Mine symptomer var stikkende smerter i tommelfinger og håndrods, tab af styrke i håndled og tommelfinger, pegefinger og langefinger, og en fornemmelse af spændthed, som om tommelfingersiden og lillefingersiden af hånden trak sig mod hinanden. Efter ca. halvanden uge med begrænset forbedring opsøgte jeg Suzanne, da jeg tidligere havde oplevet positive resultater med laserbehandling af lignende skader. I løbet af ca 2 uger fik jeg i alt 11 behandlinger med Suzannes Gigalaser. Under selve behandlingen kunne jeg mærke at lyset på en måde “aktiverede” det overbelastede område. Allerede efter en lille uge kunne jeg mærke en forbedring. Jeg gik fra omgående smerter og irritation i hånden til, at jeg kunne spille meget forsigtigt i ca 30 min én gang om dagen. Efter ca en uge kunne jeg spille to gange 30 minutter – adskildt af en flere timers lang pause. Efter behandlingens ophør fortsatte kroppens heling af min hånd, og efter ca en måned fra behandlingens start kunne jeg spille omkring 2 timer, og nu ca halvanden måned efter første behandling er jeg praktisk talt symptomfri, og kan øve fuldstændigt uhindret som normalt, hvilket vil sige 5-6 timer om dagen. Alt i alt har det været en rigtig positiv oplevelse, og jeg ville klart anbefale enhver med overbelastning af sener/muskler at opsøge Suzanne og få behandling med Gigalaseren.

Jeppe.


Iskiassmerter forsvandt ved hjælp af GigaLaser

Over længere tid havde jeg haft meget ondt i mit venstre ben og i sær, når jeg havde lagt mig til at sove.
Det trak helt oppe fra venstre balde og ned gennem benet.
Fysioterapi, massage og varme kunne afhjælpe lidt på smerterne, men de forsvandt ikke.
En dag gjorde det konstant ondt og jeg ringede til Impulsklinikken ved Suzanne Henriksen, som straks gav mig en tid samme dag efter lukketid.
Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg fik den mulighed – at få GigaLaser efterfulgt af en laserpen, og efter 5 besøg havde jeg ikke længere smerter.
Det er nu 3 måneder siden og smerterne er ikke vendt tilbage. Hvis de igen opstår, er jeg ikke et sekund i tvivl om at jeg vil opsøge Suzanne og hendes GigaLaser.

Med venlig hilsen
Karin Jensen, lærer