Profil

Kontakt Actera Klinikken på mail info@actera-midt.dk eller ved hjælp af kontaktformular på siden. Du er også velkommen til at ringe på 61415108.

Suzanne

Jeg er uddannet sygeplejerske i 1980 og har en bred klinisk erfaring.

Jeg stiftede bekendtskab med Actera behandling i 2004, jeg kunne med det samme se og mærke, at denne behandlingsform er unik.

I 2007 anskaffede jeg min første Powerlaser fra firmaet Powermedic. Denne behandlingsform er perfekt som supplement til Actera behandling, såvel som enkeltstående behandling.

I 2017 anskaffede jeg Gigalaseren (verdens største terapilaser), den kan behandle større områder og er især god til behandling af gigt og sportsskader.

Klinikken tilbyder også Giga Laser terapi til kvinder, som er ufrivilligt barnløse. Læs nærmere under punktet FERTILITET.

Jeg behandler kvinder og mænd i alle aldre fra teenagere til hundredeårige i kortere eller længerevarende behandlingsforløb. Børn kan også have glæde af laser behandling.

Behandlingsforløbene bliver tilrettelagt individuelt, og de forskellige behandlingstilbud kan gives enkeltstående eller i kombination. Alt hvad jeg tilbyder i klinikken, har jeg personlig positiv erfaring med, og behandlingerne er smertefri og behagelige.

Mit menneskesyn er holistisk, jeg ser det enkelte menneske som en helhed. Jeg er meget glad for mit arbejde. I mit arbejde bruger jeg min uddannelse, arbejdserfaring og alt hvad jeg har lært. Udfra samtale og undersøgelser vurderer jeg, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Det er vigtigt for mig at søge at informere dig om, hvad du selv kan gøre for at bedre dit helbred og livskvalitet.

Alt hvad jeg anvender af udstyr er medicinsk godkendt i EU (ce mærket). Jeg overholder sygeplejeetiske regler om tavshedspligt. Om nødvendigt henviser jeg mine kunder til læge eller andre behandlere. Jeg er medlem af en faglig sammenslutning af sygeplejersker, der på landsplan arbejder med samme typer af behandlinger.

Siden 2007 har jeg arbejdet med kompressionsstrømper. Jeg leverer strømper ved kommunal bevilling efter personlige mål af det tyske kvalitetsmærke Egertina. Jeg er glad for at have erfaring med dette præcisionsarbejde, det er meget tilfredsstillende at kunne levere strømper år efter år, som bare passer og er behagelige at bruge.

Foruden kurser og videreuddannelser under mine ansættelser som sygeplejerske har jeg:

Kursus i NLP practitioner
Kursus i Neo Feng Shui
Kursus i Actera-behandling og kredsløbsmåling
Kursus i praktisk laserbehandling
Kursus i ernæring og kostvejledning
v. tandlæge og ernæringskonsulent Gudrun Sigfusson
Kursus i auricoluterapi ècole Paul Nogier.

Klinikken anvender kun medicinsk udstyr, der er godkendt i EU (ce mærket).